Il·lustradora de vocació somiadora, mentre pinto, dibuixo i creo mil coses i mil móns; puc viure i compaginar-ho tot amb la passió per al planeta i la fantàstica sort de ser mare d'una família nombrosa.

 

Natural i Ecològic és un projecte personal amb el que vull ajudar a empoderar-nos, perquè crec fermament que la informació ens fa lliures. Aquí vull compaginar informació sobre salut, alimentació, maternitat...

 

La societat està estructurada de forma que necessitem els diners per poder viure, i hem de tenir clar que es poden obtenir de forma neta i clara. Això és el que em va portar a treballar amb Ringana, per la seva ètica tant en la forma de treball com a la d'elaborar els seus productes.

 

Si com jo, creus que val la pena unir passions, existeix una feina amb la que ho pots tenir tot i no renunciar a res!

No dubtis a demanar-me informació!

 


Subscribe to our mailing list

* indicates required

Selecciona tot el que vulguis!

Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment si feu clic a l'enllaç al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu el nostre lloc web.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Cristina Mitjavila

partner 1056624

info@naturaliecologic.com

646675209


vols col·laborar amb mi?

Si ets especialista en maternitat, ets nutricionista, naturòpata, fisoterapeuta.... si coneixes un producte natural que creus que tots hauriem de conèixer... vols parlar de les meravelles del ioga... i t'agradaria fer servir aquesta web per explicar-ho, envia'm un mail i ens posem d'acord!