recull d'enllaços i videos


"RETRATS" es desplaça al dipòsit pluvial del Parc de Joan Miró de Barcelona. Al seu interior, sota terra, Jaume Barberà conversarà sobre els Components Tòxics Persistens (CTP) amb el doctor Miquel Porta. Porta és catedràtic de Salut Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona, cap de la Unitat d'Epidemiologia Clínica i Molecular del Càncer de l'Institut Municipal d'Investigació Mèdica de Barcelona i catedràtic adjunt de la universitat de Carolina del Nord.


"Retrats" es desplaça al centre cívic del convent de Sant Agustí, a Barcelona, per conversar amb l'endocrinòloga i especialista en salut femenina Carme Valls. La doctora Valls ha dedicat 25 anys de la seva carrera a investigar el paper que ideologies i estereotips de gènere han jugat en la història, la ciència política, la literatura, l'antropologia i, sobretot, la medicina. I denuncia que la ciència i la medicina encara siguin predominantment masculines. De fet, la doctora afirma que "la medicina es fa des de i per a l'home".


DESODORANTES QUE PRODUCEN CÁNCER


Article de "la vanguardia" on es parla dels tints, xampús o mascaretes convencionals i com n'estan de plens de substàncies químiques nocives per al cabell i la salut.


el programa quèquicom dedica un programa als

disruptors endocrins: les falses hormones