COSMÈTICA FRESCA 

basada en quatre pilars:

 

100% fresc 

100% substàncies actives 

100% conseqüent 

100% ètic


100% fresc

100% fresc significa agafar la collita recent fresca, recentment elaborada. Directe de la mescladora al client. 

 

No tenim magatzem. Les matèries primeres es compren fresques i per tant renunciem a tot el que pot fer mal a l'ésser humà i al medi ambient, per exemple petroli, conservants i additius problemàtics

 

RINGANA renúncia als additius químics que la cosmètica industrial convencional empra per a la seva conservació. Per això, la venda dels productes RINGANA a través del comerç al detall (farmàcies, perfumeries o perruqueries) és impensable a causa dels llargs períodes d'emmagatzematge. 

 

RINGANA utilitza ingredients vegetals purs en elevada concentració i prescindeix de conservants i estabilitzants, per això els seus productes tenen una data de caducitat.

 

La suficient conservació RINGANA es basa en mètodes moderns de producció asèptica i envasat higiènic.


100% substàncies actives

Els nostres productes contenen 100% substàncies actives, això significa que, cada ingredient provoca l'efecte que volem. 

 

Utilitzem els ingredients més exclusius de la natura i renunciem a tot tipus de farciment, colorant, oloritzant,...

així treballem 100% conseqüent.

 

De l'absència de components per a la conservació resulta un avantatge evident: una dosificació incomparablement elevada de substàncies actives (substàncies fitoactivas biològiques seleccionades, lípids vegetals efectius).

Les meravelloses propietats allisadores i hidratants de les cremes concentrades i els sèrums es deixen notar a la primera aplicació i són especialment duradores gràcies al sistema d'aigua en oli. 

 

Tots els ingredients dels RINGANA PACKS i CAPS s'extreuen de la natura, són nutrients vius concentrats de fruites, verdures i herbes fitoactivas, combinats amb antioxidants naturals altament actius i essències valuoses. 

 

Els ingredients dels PACKS i CAPS s'obtenen a través del revolucionari mètode d'assecat per congelació patentat per RINGANA Freece-Dry (RFD ®), de manera que permet un aprofitament òptim de les substàncies vitals sense causar danys provocats per la calor o pèrdues de substàncies complementàries.


100% conseqüent

Conseqüent significa per a nosaltres sostenibilitat en tots els aspectes. 

Comença amb la producció i segueix fins a la envàs, aquí utilitzem només matèries sostenibles. Com per exemple la nostra tovalloleta de cotó bio, està produïda a Àustria, amb aquesta embalem els flascons de vidre. El client té un valor afegit i nosaltres evitem tones d'escombraries, cada any. 

 

Per enviar utilitzem cartró reciclat, fins i tot la cinta es composa de paper reciclat. 

El farciment per a l'encoixinat dels productes es produeix amb blat de moro inflat. 

 

El mateix amb els nostres documents: tot és paper reciclat imprès amb colors de plantes.

 

La veritable cosmètica fresca marca tendència. A RINGANA només li va l'autèntic. Fa que la naturalesa faci efecte i prescindeix decididament de conservants, dissolvents, estabilitzants i derivats del petroli. 

 

Exclou les matèries primeres procedents d'animals morts (com col·lagen, placenta o estafa) i tampoc utilitza productes bàsics manipulats genèticament (especialment lecitina de soja modificada genèticament). 

 

Per garantir una perfecta compatibilitat amb la pell, RINGANA prescindeix de conservants i els seus substituts (propilenglicol, butilenglicol i pentilenglicol), així com de colorants i fragàncies. 

 

En lloc d'això, RINGANA aposta en la seva cosmètica fresca per matèries primeres naturals i regenerables, utilitza extractes vegetals de cultiu biològic controlat (si estan disponibles) i olis naturals extrets sense dissolvents, substàncies tòxiques i CO2. Amb els més moderns procediments d'alta tecnologia elabora uns fantàstics productes de tractament per a la pell. 

 

A més, com no podia ser d'altra manera, RINGANA està comprovat dermatològicament


100% ètic

A Ringana els productes no s'experimenten amb animals. Tampoc els nostres proveïdors de matèries primeres experimenten amb animals. 

Els nostres productes no contenen substàncies d'origen animal i per això són vegans. 

 

És part de la nostra ètica, potenciar en els nostres clients el reciclatge: si un client ens retorna 10 flascons de vidre, pot triar qualsevol producte de la cura GRATIS.  

 

Finalment prenem la nostra responsabilitat social de debò. Oferim llocs de treball per a discapacitats a Ringana. També donem suport a projectes socials, a Àustria i a l'estranger, com ara el projecte de la Dr Furian "Àustria ajuda Àfrica". Ringana ajuda a construir un hospital i una escola. Al Senegal un poble complet viu treballant amb Ringana, d'allà comprem el Baobab, que el paguem amb comerç just. 

 

Tots els productes de RINGANA són testats i certificats amb regularitat controlant l'origen de la matèria primera (agricultura ecològica i plantes silvestres), els ingredients, l'efectivitat, la dosi i l'etiquetatge. 

 

RINGANA renúncia a utilitzar matèries primeres d'origen animal, no realitza test amb animals i no es relaciona amb proveïdors que facin experiments amb animals. En RINGANA, la cosmètica lliure d'experimentació animal és una qüestió d'honor que es porta amb tota naturalitat. 

 

RINGANA produeix productes vegans, prescindint fins i tot de mel, cera d'abelles, lanolina, llet i ous. 

 

RINGANA figura en les llistes de membres d'organitzacions de protecció d'animals com PETA i Vier Pfoten. 

 

Els ingredients i les formulacions dels productes frescos de RINGANA són controlats pel prestigiós institut alemany LEFO. Això garanteix l'elevada qualitat, la dosificació adequada i la identificació correcta de cada producte. Per assegurar la màxima qualitat, RINGANA també mana analitzar i controlar els seus productes per Dartsch Scientific GmbH, un institut de sistemes d'assaig de biologia cel · lular lliure d'experimentació animal. 

 

L'any 2010 RINGANA rebre el premi a la sostenibilitat BLATS AWARD per la seva honestedat i exemplar filosofia ètica. 

 

RINGANA és membre del Senat de l'Economia, centrat en l'economia ètica. 

 

L'exclusiu sistema sostenible d'envasat de cosmètica amb la tovallola RINGANA de cotó biològic merèixer el "Premi Verd Especial del Jurat" a la "LUXEPACK 2011" de Mònaco. 

 

RINGANA és titular del segell Leitbetrieb Àustria. La innovació, sostenibilitat i bona gestió econòmica són els criteris per obtenir aquesta distinció. 

 

El segell GREEN BRANDS Àustria avala l'alta qualitat dels productes ecològicament sostenibles de RINGANA